Qe kur sjellet vendimi për ngjarjet në Kumanovë

Sot ishte seanca e fundit në të cilën të akuzuemit për ngjarjet në Kumanovë thanë fjalët e tyne përfundimtare.

Në seancat e maparshme, nji pjesë e të akuzueme pranuen se kanë qenë pjesë e grupit, por mohuen akuzat për terrorizëm. Mbrojtja theksoi se nuk ka dëshmi të forta për akuzat me të cilat ngarkohen.

Më 17 Tetor ka me u sjell vendimi për ngjarjet në Kumanovë në “Lagjen e Trimave”, ku humbën jetën 10 persona të armatosun dhe tetë pjesëtarë të policisë së Maqedonisë më 2015.

Shperndaje në: