Qe kush e zavendëson Kelmendin si deputet në Kuvendin e Kosovës

Vendimi i Ramiz Kelmendit që me lanë pozitën e deputetit për atë të zavendëskryeministrit, ja ka shtue edhe nji deputet shtesë Partisë Demokratike të Kosovës.

Mbas dorëheqjes së Kelmendit, ulësen e deputetit në PDK ka me nxanë Bajzam Zejnullahu me 8 mijë e 86 vota.

Megjithatë, Bajram Zejnullahu mundet mos me pranue mandatin e deputetit, meqë aktualisht asht anëtar i Bordit të AKP’s.

Nëse Zejnullahu nuk pranon, atëherë pritet kthimi i ish kryeministrit dhe ish ministrit, Bajram Rexhepi në Kuvend.