Qe kush janë deputetët që kanë bojkotu seancën!

Deputeti i LDK’s, Anton Quni nuk asht në sallë.

Quni nuk kishte marrë pjesë as në zgjedhjen e Qeverisë së Kosovës.

Pos Qunit në seancë nga LDK nuk janë edhe: Vjosa Osmani, Adem Salihaj, Shpetim Bulliqi dhe Hatim Baxhaku.
Ndërkaq, nga PDK në seancë nuk asht Shaip Muja dhe deputeti i pamvarun, Gezim Kelmendi.

Shperndaje në: