Qe kush janë zavendësuesit e Demakut dhe Kelmendit në Kuvend nga PDK’ja

Deputetin e Partisë Demokratike të Kosovës, Fadil Demaku, mbas dorëheqjes së tij, ka me zavendësue Nehat Baftiu.

Kjo asht ba e ditun në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ku u njoftue edhe zyrtarisht se deputetin, Ramiz Kelmendi ka me zavendësue, Fatmir Shurdhaj, transmeton KP.

KQZ ka vendosë për këtë ndryshim të deputetëve, mbas kërkesave nga presidenti Hashim Thaçi dhe mbs trajtimit të tyne nga zyra për çashtje ligjore.

Shperndaje në: