Qe në cilat qytete ka me pasë ndërpremje të energjisë elektrike

KEDS njofton se nesër ka me pasë ndërpremje të energjisë elektrike në disa rajone të Kosovës.

Ndërpremje të rrymës elektrike kane me ndodh në Gjakovë, Prishtinë, Ferizaj, Gjilan dhe Prizren.

Qysh njofton KEDS, ndërpremjet kane me u ba me qëllim të përmirësimit të rrjetit të furnizimit.
Lexone të plotë njoftimin e KEDS’it:

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte
Gjakova
1.
Më 04.03.2016 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të shkyçet:
Dalja 10kV Mulliri (kodi: 80080030) nga ora 11:00 deri në orën 12:00.
Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji elektrike këto lokalitete: Mulliri, Feralli, Colgate.
Arsyeja: shqyrtimi i mbrojtjes rele në daljen 10KV Mulliri.
Më 04.03.2016 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të shkyçet:
Dalja 10kV Medicina e punës (kodi: 800800031) nga ora 10:00 deri në orën 11:00 .
Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji elektrike këto lokalitete: Restoranti Kompresori, ETC, pompa e benzines.
Arsyeja: shqyrtimi i mbrojtjes rele në daljen 10KV Medicina e punës.
2.
Me datë 04.03.2016 në TS 3510 kV Gjakova 1 do të ketë shkyçet :
LP 10 kV Ponosheci prej orës 09:30 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jahoci, Meja, Rracaj, Pacaj, Rrypaj, Dallashaj, Sheremeti, Duzhne, Korenica, Shishmani, Neci, Ramoci, Guska, deva, Popoci, Ponosheci dhe Morina.
Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).
Ferizaj
1.
Më 04.03.2016 në TS 35/10 kV Kaqanik planifikojmë të shkyçet:
Dalja 10 kV Voskopoja nga ora 07:45 deri në orën 09:45.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trimori, Nikaj, Vishaj, Provoli dhe Bicaj.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara në tensionin e mesëm dhe të lartë.
2.
Më 04.03.2016 në NS 35/10 kV Magure do të shkyçet:
Dalja 10 kV Drenica (kodi: 96220771) prej orës 09:30 – 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magura, Fushtica e Nalte, Fushtica e Ulët, Kizharek, Nekoc, Rasinovc, Bainc, Shale, Krojmir, Bainc, Krojmir dhe Rreze ( Leleqtiq).
Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).
Gjilan
1.
Më 04.03.2016 në TS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:
LP 10 kV Kllokot-Skifteraj (kodi: 96220547) nga ora 09:30 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokoti, Remniku, Radivojci, Budrika e Poshtme dhe Skifteraj.
Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe i përçuesit ).
Prishtinë
1.
Më 04.03.2016 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:
Dalja 10 kV Llapushniku (kodi: 16023003) prej orës 09:30 -16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushniku, Orllati, Negrovci, Vuqak, Gjurgjice,Terpeza, Berisha, Novosella, Divjaka dhe Kleqka.
Arsyeja: punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve , konzollave dhe i përçuesit ).
Prizren
1.
Më 04.03.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet :
Dalja 10 kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 09:30 deri në orën 16:00
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim do të mbesin: Vendbanimet Atmaxhe, Landovice, Krajk, Tupec, Oferta, Renelual Tahiri, Delikates, Sëiss pelet- Agro coop, Albing, Dili kommerc.
Arsyeja:punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve , konzollave dhe i përçuesit ).

Shperndaje në: