Qe pse u arrestuen rusët

arrestimi

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Imer Beka, tha se grupi i shtetasve rusë dhe serbë, të arrestuem dje për kalim ilegal të kufinit, dyshohet se kanë lidhje me grupin që kryente stërvitje në veri të Kosovës, për ç’gja pati raportue në Kallnor të këtij viti televizioni publik.

“Kemi vetëm indicie të mahershme se do grupe kanë dalë kanë ba ushtrime, e po dyshojmë mos janë këta”, tha Imeri për Kallxo.com