Qe qysh e nderon Lunacek Kosovën!

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Europian, Ulrike Lunacek ka vizitu sot Kosovën.
Ajo gjatë nji konference për media kishte marrë edhe nji top me vete me mbishkrimin “Kosova”, mbas pranimit të vendit tonë në UEFA dhe FIFA.

 

lunacektopi