Qe qysh po punon grupi profesional-shkencor para tryezës së 3 Gushtit!

Profesori i gjeografisë njiherësh deputet i Kuvendit të Kosovës, Shpejtim Bulliqi ka publikue disa fotografi në të cilat shihet me grupin e tij, tue punue rreth çashtjes së Demarkacionit me Malin e Zi.

Pjesë e grupit të Bulliqit, asht profesori i gjeografisë, Florim Isufi dhe Enver Hasani njohës i çashtjeve juridike dhe Qerim Qerimi.

“Qaste pune e grupit profesional-shkencor për çështje të demarkacionit me Malin e Zi !”. shkruen Bulliqi, në një postim në Facebook.

 

2-puna

 

3-punaa

 

4-puna

 

5-punaaaa

 

6-punaaa