Qe qysh policë t’armatosun po e ruejnë Kuvendin e Qeverinë!

Foto Arkiv

Janë shtue patrullimet e forcave të Policisë së Kosovës, për jashtë ndertesave kryesore të legjislativit në vend.

Ndërtesa e Kuvendit dhe ajo e Qeverisë janë tue u ruejt nga policë të armatosun, të cilët po patrullojnë për rreth ndërtesave.