Qe sa asht e pasun çika e Ibrahim Rugovës, Teuta

Çika e ish-presidentit të ndjerë të Kosovës, Ibrahim Rugova, Teuta, si duket asht nji ndër deputetet ma ta pasuna në Kuvend.

Rugova ka deklarue në Agjencinë Kosovare Kundër Korrupcionit se ka shtëpi me vlerë 1.500.00.00 dhe banesë me vlerë 68.000.00 , kjo pasuni asht e përbashkët me familjen e saj.

Nga kursimet e prindit të saj ka ble kerr. Ndërkaq, ka dy kredi me vlere rreth 23 mijë euro.

Të hyrat vjetore të saj janë 21.427.57 euro pagë nga Kuvendi dhe 800.41 meditje.

Për me pa krejt deklarimin e pasunisë së Teuta Rugovës, kliko KËTU.