Qe sa asht tarifa për me kalue në ‘Rrugën e Kombit’

Ministria e Transporteve dhe Infrastruktures ne Shqipni ka ba publike sot se tarifa duhet me u pague 4.16 euro pa TVSH, ose 3.63 euro.

Ky njoftim u dha sot nga zadhenesi i kesaj ministrie, Arber Hitaj, i cili tha se asht zgjedhe kompania me kapital ma te madh financiar.