Qe sa duheni me pritë në kufi, nëse niseni për në Merdare apo Dheu i Bardhë

Kosovarët, të cilët ia kanë msy pikave kufitare si Merdare e te Dheu i Bardhë ka me ju dashte me prite deri në 1 orë në pikën kufitare. Kolonat në këto dy pika arrijnë deri në 300 metra.

Simbas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar (QKMK), deri në orën 16:24 , shihen kolona dhe pritje jo shumë të gjata në disa nga pikëkalimet kufitare.