Qe sa kanë qasje kosovarët n’internet, kush i prin listës!

Në Kosovë 84.4 % e popullatës kanë qasje n’internet, derisa në Maqedoni 1.4 milion njerëz ose 68.1 % e popullatës shfrytëzojnë internetin.

N’Europë, Norvegjia asht në majë të listës për shfrytëzim të internetit me 96.3%.

Ndërkohë në rajon lista asht si vijon: Romania 56.3%, Bullgaria 56.7%, Turqia 59.6%, Shqipnia 62.7%, Greqia 63.2%, Serbia 66.2%, Bosnja dhe Hercegovina 68.7%, Slovenia 72.8%, Kroacia 75%.

Më pas vijojnë edhe Britania e Madhe me 91.6%, Luksemburgu 94.7%, Holanda 95.5%, Qipro me 95.5%, Andora 95.9% dhe Danimarka 96%.

Shperndaje në: