Qe sa milionë shtesë ka nda Qeveria për veteranët

Qeveria e Kosovës ka nda 7 milionë euro shtesë për kategorinë e veteranëve.

Ky lajm u ba i ditun nga ministri i Financave, Avdullah Hoti në mbledhjen e sotme të egzekutivit.

Ai njiherit ka propozue projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për buxhetin e vitit 2016, njofton Klan Kosova.

Shperndaje në: