Qe sa vota i ka marrë Fatmir Limaj në kryeqytet

Fatmir Limaj

Kryetari i NISMA për Kosovën, Fatmir Limaj, nga rezultatet preliminare të publikueme nga KQZ’ja në Prishtinë dhe katundet përreth ka marrë rreth 2050 vota.

Marrë parasysh se Limaj në vitin 2007 ka qenë kandidat i PDK’s, për kryetar të Prishtinës në zgjedhjet lokale të vitit 2007, numri i votave në këto zgjedhje konsiderohet mjaft i ulët.