Qe si doket Kuvendi mbas sulmit, policia qendron ende aty!

Mbas sulmit të mbramshëm drejt objektit të Kuvendit të Kosovës, forcat e sigurisë vazhdojnë me qendrue edhe n’orët e para të mëngjesit në këtë pjesë.

Nga sulmi, në muret e Kuvendit shihen shejat e mbetuna me ngjyrë të zezë, derisa rrugët përreth janë të hapuna për qarkullim për qytetarët dhe kerret, raporton RROKUM.TV

Ma poshtë keni foto të Kuvendit te bame në mëngjesin e sotëm:

 

kuvendiiiiii

 

3-kuvendiii

Shperndaje në: