Qeveria del me 2 vendime të randësishme, qe çka!

Qeveria e Kosovës ka arritë marrëveshje me Bashkimin Europian për vazhdimin e mandatit të EULEX’it, i cili asht aprovue deri në vitin 2018.

Qeveria ka aprovue edhe garancinë e kredisë për blemjen e autobusëve për komunën e Prishtinës në vlerë prej 10 milionë euro, kredi kjo e cila do të merret nga Banka Botnore.

Kryeministri Isa Mustafa, para kabinetit qeveritar ka sqarue se mbramë kanë marrë letrën kthyese nga Mogherini dhe sot e kanë procedue këtë në mbledhje të Qeverisë.

Shperndaje në: