Qeveria e dergon ne Kuvend Demarkacionin!

Qeveria e vendit ka marre vendim qe me procedue per ratifikim Projektligjin Per Marreveshjen e Demarakacionit me Malin e Zi.

Kryeministri Isa Musatafa ka thane se ky Projektligj asht ne rregull dhe ju ka permbajt mandatit dhe asht vertetu qe vendi nuk hup asnji pllamb toke, raporton RROKUM.TV

Tash asht me rendesi me ratifikue kete marreveshje dhe me i vazhdue marreveshjet e mira me Malin e Zi.

Ai ka shtue se kemi me i bind qytetaret se ky vendim asht i drejt dhe kauza e opozites asht e paqendrueshme dhe artificiale sepse s’ka argumete qe nji gja e tille duhet me u pengue.

Na sot kemi me procedue e Kuvendi me procedura te rregullta kane me shti ne Kuvend, ka thane nder te tjera Mustafa.

Shperndaje në: