Qeveria e Maqedonisë me zadhanës shqiptar

Qeveria e Republikës së Maqedonisë nga mbramë ka nji zadhanës të ri, pozitë kjo e cila nga ndamja e pozicioneve i takon LR PDSH’s.

I lindun në Shkup, vend ku jeton dhe vepron. Me profesion jurist, Naim Bajrami, nga dje asht pozicionue si zadhanës i ri i qeverisë së Maqedonisë.