Qeveria lanson portalin “Kosova e hapun”

Me rastin e Lansimit të portalit të Qeverisë “Kosova e Hapun”, Ministri i Administratës Publike tha se të dhanat e hapuna luftojnë korrupsiononin dhe ndikojnë në rritjen ekonomike të vendit.
Yagcilar poashtu njoftoi se portali “Kosova e Hapun” menaxhohet nga Agjencia e Shoqnisë së Informacionit nën ombrellën e Ministrisë së Administratës Publike.

Në prezentim foli edhe Kryetarja e Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila.

Portali “Kosova e Hapun” asht në fazën fillestare të zhvillimit. Të dhanat e kësaj patforme u mundësojnë qytetarëve informim të saktë në zgjedhjen e shërbimeve.

Shperndaje në: