Qeveria sot mban mbledhje

Qeveria e Kosovës ka me mbajtë sot mbledhjen e saj të rregullt nga ora 9 e mëngjesit.

Nuk dihet ende se cilat kanë me qenë pikat që kanë me u shqyrtue nga kryeministri dhe ministrat e kabinetit qeveritar.