Qeveria zgjatë afatin për borxhet publike edhe 6 muej!

Qeveria e Kosovës ka miratue projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e ligjit për faljen e borxheve publike, me anë të cilit zgjatet afati për faljen e borxheve edhe për gjashtë muej, deri më 15 Prill 2017.

Shperndaje në: