Qinda vetë në marshin për Astrit Deharin

Qinda persona po marrin pjesë në marshin që po bahet për rastin e vdekjes së Astrit Deharit
Marshi asht organizue nga Organizatat Studentore dhe në të po marrin pjesë anëtarë të Lëvizjes Vetëvendosje dhe nga shoqnia civile.

N’ora 14:00 ka me u ba edhe varrimi i të ndjerit në fshatin Zllatar të Prishtinës.

Shperndaje në: