Qysh e shohin britanikët Kosovën e qysh Serbinë!

Bazue në nji hartë për stereotipet e qytetarëve të Britanisë së Madhe për vendet e Europës, del se Kosova ende kërkon të pamvarësohet, Shqipnia e do Amerikën e Serbia asht vend i urryem.

Kjo hart asht publiku nga The Independent, dhe shfaq stereotipet që britaniket kanë për Europën, simbas asaj që ata kerkojnë në google.

Për Rusinë britanikët mendojnë se e urren Poloninë, për Austrinë mendojnë se asht raciste, ndërsa për Çekinë mendojnë se është vend ateistësh.

Për Bosnjes mendojnë se asht e varfër, derisa mendojnë se Sllovakia s’e njeh Kosovën.

Për me pa hartën e plotë klikoni KETU.

Shperndaje në: