Qysh ka me qenë bota në 2050: Parashikimet e errëta për të (video)

Çka ka me ndodhë me botën deri në vitin 2050? Qysh ka me ndryshue ajo? A kanë me u gjetë sheja të reja jete në univers? A ka me pasë nji luftë të re?

Simbas parashikimeve, numri i popullsisë ka me u shumëfishue dhe gjendja e ajrit ka me u përkeqësue shumë ma tepër për shkak të ndotjes.