Qyteti i Vushtrrisë n’alarm nga zjarret

Shkaku i temperaturave të nalta, qyteti i Vushtrrisë asht n’alarm.

Atje po kallen malet në katundin Gojbulë dhe Begaj të Komunës së Vushtrrisë. Tymi i dendun i ka përfshi edhe vendbanimet si dhe nji pjesë të qytetit të Vushtrrisë.