RAI 3: Policia gjermane i ka ndalue tre kosovarë të dyshuem për sulmet në Belgjikë

AEROPORTI NE BRUKSEL MBAS BOMBES

Policia gjermane i ka ndalue tre kosovarë dhe po verifikon lidhjet e tyne me sulmet në Belgjikë.
Simbas Rai 3, tre kosovarët janë ndalue n’autostardën mes Monacos e Salsburgut dhe udhëtonin me nji kerr me targa të Belgjikës.
Nuk asht ende e qartë a kanë lidhje direkte me ngjarjen, por  po kryhen verifkimet.

police-kosovar-1