Shqipnia, ky hambar i droges! Çfare video publikon Edi Rama dhe kend e godet

edirama

Kryeministri Edi Rama publikon nji video ku tregohen zonat e mbjelljes së kanabisit në Shqipni deri në vitin 2013 dhe që simbas Ramës këto statistika janë mbajt të mshefta.

Kreu i egzekutivit shkruen se këto të dhana janë mbajt të mshefta nga vetë policia e shtetit mes viteve 2007 deri në 2013.