Rama e ka nji kerkesë për Gjykaten Kushtetuese!

Kryeministri Edi Rama i kerkon Gjykatës Kushtetuese me zhbllokue ligjin e Vettingut dhe me lejue aplikimin e Reformën në Drejtësi.

“Shqipnia vend i respektuem për reformat dhe i mirëpritun në tryezën e negociatave për anëtarësim.

Gjykata Kushtetuese me çlirue sa ma parë Ligjin për Vetingun e Gjykatësve e Prokurorëve dhe me nisë puna për zbatimin e tij”., – shkruen Rama në Facebook.

Gjykata Kushtetuese rrxoi ligjin për Vettingun tue bllokue vijimin e procedurave për përmbylljen e Reformës në Drejtësi në Shqipni.

Vendimi erdhi mbas kerkesës së Partisë Demokratike, e cila u ankimue në Gjykatën Kushtetuese.

Shperndaje në: