Ramiz KeImendi: Qe pse zgjedha LDK’n para AAK’s

Anëtari ma i ri i qeverisë Mustafa, Ramiz Kelmendi ka folë për vizionin dhe objektivat e tij mbas emnimit në postin e zavendëskryeministrit. Kelmendi në emisionin ‘Fakt Plus’ me Leotrim Berishën ka thanë se roli i tij në kuadër të qeverisë ka me qenë koordinimi me nji pjesë të caktueme të ministrave qe kanë të bajnë me zgjidhjen e çashtjeve dhe kërkesat e shumta qe ka ekonomia e Kosovës.

I pyetun se pse zgjodhi LDK’s para AAK’s, Haradinaj ka thanë se të qenit në opozitë e AAK’s ka ndikue qe ai mos me u kthye në këtë subjekt.

Kelmendi thotë se nuk kishte me dëshirue ëe kalimi i tij në LDK me ndikue në prishjen e koalicionit qeveritar.