Ramiz Kelmendit i bahet pritje madheshtore ne Peje. Merr solemnisht librezen e LDK’s (video)

Me nji ceremoni madheshtore ne degen e LDK’s ne Peje, i asht ba pritje anetarit ma te ri ne kete subjekt politik, zv/Kryeministrit Ramiz Kelmendi.

Me kete rast, ne menyre solemne, Kelmendit i asht dhane libreza e LDK’s nga kryetari i deges se LDK’s ne Peje dhe njiherit kryetarit te ketij qyteti, Gazmend Muhaxheri.

Muhaxheri tha se per tri vjet gjate qeverisjes se LDK, jane ba pune te medhaja, tue permend shume projekte kapitale.

Ramiz Kelmendi, tue ju drejtue mases tha se ai ka qene edhe me para pjese e Lidhjes Demokratike ngase e ka mbeshtete liderin historik te saj Ibrahim Rugoven.

Ai ka theksue se perkushtimi i tij ekskluzivisht ka me qene zhvillimi ekonomik, punesimi i te rive dhe krijimi i afaristeve sa ma te suksesshem.

Krejt ne fund te kesaj pritje, asht dhane edhe nji program artistik si dhe asht ba edhe premja e tortes festive.

 


ldkramizi

 

ramiziiiii