Ramush ​Haradinaj në shugurimin e Katedrales

Kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit PAN, Ramush Haradinaj, po merr pjesë në shugurimin e Katedrales “Nana Terezë”.

Në Katedralen e Prishtinës janë mbledhë qindra besimtarë dhe mysafirë të ndryshëm ku pritet me u ba shugurimi që përkon në ditën e shejtnimit e Nanës Terezë para nji viti në Vatikan dhe në 20 vjetorin e vdekjes së saj.