Ramush Haradinaj e jep propozimin me ndryshue gjendjen në vend!

Lideri i Aleancës për Ardhmëninë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklarue se asht gabim me u diskutue çashtja e veteranëve, për shkak se kjo çashtje asht obligim që del nga Ligji dhe çdo obligim ligjor duhet me u zbatue.

Ai gjatë qëndrimit në Prizren ka thanë se Kosova ka nevojë për ndryshime në institucione dhe vetëm zgjedhjet janë mundësi për me u ndryshue gjendja e randë që ashtë në vendin tonë.