Raporti i Agjensisë së Privatizimit nuk ka kalue tue u shoqnue me kritika

Seanca e Kuvendit të Kosovës ka vazhdue me shqyrtimin e raportit vjetor të Agjensisë Kosovare të Privatizimit, i cili në fund nuk u miratue.

Raporti ka marrë kritika nga deputetët, megjithatë, në fund nuk morri votat e kërkueme, njajtë siç nuk kaloi as raporti i punës së Zyrës Rregullatore për Ujësjellës dhe Kanalizim për vitin 2015.

Seanca përfundoi me propozimin e Adem Grabovcit, i cili kërkoi që dy pikat e mbetuna të rendit të ditës me u diskutue në seancën e radhës.

Shperndaje në: