Rashiti ne Rrokum Roll: Takimet kane me vazhdue deri ne krijimin e mekanizmit qe i perafron qendrimet!

Naim Rashiti, drejtor i Balkans Group, ne nji lidhje telefonike per Rrokum Roll me Fidan Jupollin, ka komentue takimin e sontem qe ai ka mbajt me perfaqesuesit politik, si te pozites ashtue edhe te opozites,  tue thane se asht hera e gjashte qe jane takue dhe tashma simbas tij po takohen me perbamje te plote.

Rashiti ka theksue se ne keto takime  po punohet per me krijue nji klime te mirefillte politike, per me arrite te nji dialog konstruktiv per temat ma te ndjeshme qe jane aktualisht ne politiken kosovare.

Ai ka tregue se ka perafrime dhe vullnet per çashtje te caktueme, por  ka shtue se keto takime kane me vazhdue edhe ne te ardhmen, per me krijue nji mekanizem i cili ka me tentue me i perafrue qendrimet e paleve.

 

 

 

Shperndaje në: