Refugjatët perleshen me policët, qinda të lenduem!

3-emigrantet

Refugjatët janë përlesh me policinë e Maqedonisë, mbramë vonë, mbasi ata nuk ishin leju ta shkatërrojnë barrikadën me tela ndërmjet ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë, njofton Radio Europa e Lirë (REL).

Raportohet se policia ka përdorë gaz lotjsellës dhe plumba gome për t’i kthye mbrapa migrantët, që ishin përgjigj me hedhje gurësh kundër policisë.

Organizata Mjekët pa Kufij tha se vullnetarët mjekësorë në terren u dhanë ndihmë mjekësore afro 300 vetëve, mbasi kishin probleme me frymëmarrje nga gazi lotsjellës dhe lëndimet nga plumbat e gomës.

 

2-emigrantet

 

1-emigrantet