Rezultatet e KQZ për Prishtinën (foto)

LDK-VV

Ne Prishtine po zhvillohet gare e rrepte ne mes te VV dhe LDK.

Keto jane rezultatet e deritashme:

Screenshot_1

Shperndaje në: