Rezultati përfundimtar i zgjedhjeve s’po del shkaku i këtyne vendvotimeve

Edhe dy vendvotime kanë mbetë për m’u numërue deri në rezultatet finale të zgjedhjeve të mbajtuna të Diellen në Kosovë.

Janë edhe ma shumë se 1 mijë e 640 vota të rregullta, të cilat priten t’i nënshtrohen procesit të votimit.

Nji në Mitrovicën e Jugut, e cila i ka 326 vota, si dhe dy në qytetin e Prizrenit, në vendvotimet 2063A/01D me 426 vota si dhe në vendvotimin 2042A/28R me 893 vota.