Rikthehen kolonat në Merdare, qe sa orë duheni me pritë me dalë nga Kosova

Kolonat në Merdare janë të gjata ku udhëtarët janë të detyruem të presin disa orë për me dalë nga territori i Kosovës.

Simbas të dhanave të sotme nga Ministria e Punëve të Mbrendshme, pika kufitare në Merdarë asht ma e frekuentuemja në dalje nga qytetarët e Kosovës, e sidomos nga bashkatdhetarët, të cilën janë tue u kthye në vendet e BE’s.

Simbas të dhanave, kolonat e krijueme në Merdarë variojnë deri në dy kilometra, dhe pritjet janë mbi tri orë.