Roboti vrases i ruseve e heton njeriun ne 6.5 km edhe e vret! (video)

roboti killer

Roboti killer, i cili e detekton njeriun diku ne 6.5 kilometra largesi – ka mundesi me e vra menjihere – dhe po mendohet me u instalue ne kufijte e Rusise.

Ky mjet vrases asht mendue me u perdore kunder dronave qe fluturojne ulte dhe armatimit tjeter potencial i cili mundet me u perdore me kalue kufinin.

Kqyreni videon: