Rrehje brutale në Pejë, nji i lënduem dhe 6 të arrestuem

Disa persona janë rreh në mes vete në Pejë, mbas nji mosmarrëveshje.

Nji nga ta asht dërgue në spitalin e Pejës, mbasi që ishte therrë me nji mjet të mpreft, ndërsa, njisia policore ka arrestue gjashtë të dyshuem.

Me urdhën të prokurorit, mbas intervistimit, njani nga të dyshuemit asht dërgue në mbajtje, ndërsa të tjerët janë lirue në procedurë të rregullt.

Shperndaje në: