Rreth 20 mijë protestues ju përgjigjen thirrjes së AAK’s dhe Nismës

Raportohet se rreth 20 mijë protestues i janë përgjigj thirrjes së AAK’s dhe Nismës.

Protesta tashma ka perfundue dhe qytetaret kane fillue me u shpernda te qete.

 

2-protestaaaa

 

3-protestaaa