Rrjeti nentokësor i ISIS. Qe ku janë mshefë!

Nji rrjet nëntokësor tunelesh janë zbulu n’Irak, nepërmjet të cilëve lëviznin xhihadistët e ISIS.

Tunelet janë zbulu nga forcat kurde në qytetin me shumicë Yazidi, Sinjar, përcjell Tema.

Nepërmjet këtyne tuneleve, luftëtarët e ISIS jo vetëm lëviznin, por edhe ju mshefshin sulmeve ajrore dhe mbanin armatimet e tyne.

 

 

 

 

 

Shperndaje në: