Rrustem Mustafa: Ky koalicion duhet me u ba

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa – Remi, sikur gjatë ngërçit të vitit 2014, kërkon sërish nji marrëveshje mes PDK dhe LDK.

Statusi i tij:

Zgjidhje..,të pavarur nga të huajt!

Marveshje politike-strategjike PDK-LDK…

Këshillë dinjitoze si përherë nga Miku i sprovuar i Kosovës…

Kosova duhet bërë zgjidhjet nga mbrenda, të pavarur nga të huajt dhe entitetet që na rrethojnë (Bosnja, Serbia, Turqia).

Ideja e marrëveshjeve politike, ofron zgjidhje (jo domosdo koalicion)mbase do të funksiononte më mirë.

Une mbetem ithtarë i marrëveshjes politiko-strategjike mes PDK e LDK me garanca të qëndrueshme dhe kredibile” (sic.),