Rrustem Mustafa tregon prioritetet e Kosovës

Ish-deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Rrustem Mustafa, ka thanë se prioritet për Kosovën mbetet normalizimi i shtetit.

Mustafa në nji postim në rrjetin social Facebook shkruen se prioritet duhet me qenë rendi, ligji dhe normalizimi i shtetit.

Prioritetet: rendi, ligji, normalizimi i shtetit..! Të lidhemi fort me interesat shtetërore, duke i respektuar kritikët, të mos ndikohemi dhe të humbim qëllimin në punët që kemi përpara”, ka shkrue Mustafa.