Rrxohet aeroplani në Zvicer, ka të vdekun

Dy adoleshentë dhe nji pilot raportohet se kanë mbetë të vdekun mbas rrximit të nji aeroplani në nji kamp veror në Zvicër, thuhet simbas policisë atje.

Incidenti ndodhi në kantonin e ‘Grunbunden’ në lindje të vendit.

Të vdekun mbetën dy 14 vjeçarë dhe piloti i aeroplanit, raportoi AFP.

Për këtë lajm raporton edhe The Sun.