Rrxohet avioni rus. Vdesin krejt

A FlyDubai Boeing 737-800, u rrxue shkaku i ernave te forta. Pilotet u perpoqen me ateru ne nji aeroport, por pa sukse. Krejt qe ishin ne board vdiqen, raporton Daily Mail.

Fluturimi FZ981 i kishte 55 udhetare dhe 7 anëtarë të ekuipazhit nga Dubai, kur ai u rrxue n’aeroportin Rostov-mbi-Don, si njofton agjencia FlyDubai.

Ky asht momenti i rrximit:

Shperndaje në: