Rusia e lumtun që asnji çashtje e Kosovës s’mund të zgjidhet pa aminin e Serbisë

Partia politike e kryetarit rus Vladimir Putin, Rusia Unike, e ka përkrah sot Listën Serbe dhe përpjekjet e saj që tue veprue në institucione të Kosovës me luftue për të drejtat dhe përmisimin e pozitës së popullit serb në Kosovë, ka theksue kumtesa e kësaj partie që e përcjellin mediat serbe

Në takimin e kryetarit të Listës Serbe Goran Rakic dhe drejtorit të së ashtuquejtunës Zyrë për Kosovën Marko Djuric me delegacionin e Rusisë Unike në Moskë, të cilin e ka udhëheq Zavendëssekretari i Këshillit të Përgjithshëm i kësaj partie Sergej Zheleznjak, pala ruse ka theksue se uniteti i arritun politik serb duhet të konfirmohet edhe në zgjedhjet lokale.

 

Shperndaje në: