Sa pompa të derivateve mbylli MTI

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami ka thanë se asht tue punue në rregullim e tregut të naftës në Kosovë.

Madje e para e MTI’s po thotë se asht tue ju vnu drynin edhe atyne që nuk kanë licencë për me shitë derivate.

Bajrami n’intervistën për gazetën Fjala ka thanë se që nga marrja e mandatit, në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë asht angazhue shumë në rregullimin e këtij sektori të randësishëm për ekonominë e vendit.

Shperndaje në: