SBASHK’u kundër ministrit Bajrami

Sindikata e Bashkueme e Arsimit Shkencës dhe Kulturës sot ka komunikue se asht kundër testit te mësimdhanësve ne Tetor, qysh ka thanë ministri Arsim Bajrami, raporton Rrokum.TV.

Ramadan Jasharaj, kryetar i SBASHK’u tha se, Ministria nuk ka kompetencë me i vlerësue mësimdhanësit, mbasi që ata i kanë vlerësue njiher profesorët e Universitetit. /Rrokum.TV

Shperndaje në: